Takläggare Mjölby

Höj husets värde med ett kvalitetstak | 010-188 87 80

Om oss

Din takläggare i Mjölby

Ditt tak kommer att nötas ut – så enkelt är det bara. Det utgör det primära skyddet mot regn, mot snö, mot vind och det kommer att blekas av solen. Ett tak är ingenting som håller för evigt och därför så blir vikten av en skicklig takläggare än mer påtaglig. Anlitar du oss så kan du räkna med att ditt tak håller över en längre tid och att du slipper genomföra service med korta intervaller samt att du slipper byta taket i fråga.

Vi jobbar alltid effektivt, noggrant och vi behandlar varje projekt med samma seriositet. Tack vare vår yrkesskicklighet och erfarenhet så kan vi garantera att du som kund blir nöjd med det färdiga resultatet. Detta i kombination med att vi endast använder oss av material av högsta kvalitet gör oss till ditt självklara val av takläggare i Mjölby!

Takläggare Mjölby

Ledande inom takrenoveing

 Vi har goda referenser och vi ser gärna att du tittar igenom vårt bildgalleri för att se hur de färdiga resultaten ser ut då vi jobbat. Utöver hjälp med takrenovering och/eller ett takbyte så kan vi även erbjuda dig hjälp med följande tjänster:

Byte av hängrännor och stuprör.

Fasadrenovering. Vi är skickliga inom fasadrenovering och få det mest slitna hus att se som nytt ut igen; gärna i kombination med en takrenovering.

Nya fönster och dörrar. Vi tillverkar även fönster och dörrar och de håller lika god kvalitet som den plåt vi framställer. Vi bistår gärna med monteringen då vi vet hur viktigt det är att allting blir tätt ur en energisynpunkt och för ditt inomhusklimat.

Låt våra takläggare ge ditt hus ett ordentligt lyft!